22 Aralık cuma gecesi Beyaz show konuklarından biri olan Hande Erçel başarılı oyunculuğuyla büyük ilgi görüyor. Bu gece hayranlarını Beyaz Show'a kilitleyecek olan Hande Erçel kimdir daha yakından tanıyalım...

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel (d. 24 Kasım 1993, Bandırma), Türk oyuncu ve model.
Biyografi

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünde okumaya devam etmektedir. 2012 de Azerbaycan da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.

Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini canlandırmıştır.Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle ekranlara geri döndü.

Filmografisi

2013 Dizi "Tatar Ramazan (dizi,2013)" Kendisi Yardimci oyuncu
2013 Dizi Çalıkuşu Zahide Yardımcı oyuncu
2014 Dizi Çılgın Dersane Üniversitede Meryem Yardımcı oyuncu
Dizi Hayat Ağacı Selen Karahanlı Yardımcı oyuncu
2015-2016 Dizi Güneşin Kızları Selin Yılmaz/Mertoğlu Başrol oyuncusu
2016-2017 Dizi Aşk Laftan Anlamaz Hayat Uzun/Sarsılmaz Başrol oyuncusu
2017 Dizi Siyah Inci Hazal Başrol oyuncusu

Reklam

2016 L'Oréal Paris Casting Creme Gloss
2017 Defacto Çuk Oturur mükemmel Durur

Ödülleri ve adaylıkları

2012 Miss Civilization of Turkey Birincilik Kazandı
Miss Civilization of The World İkincilik Kazandı
2015 42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri Pantene Yıldızı Parlayanlar Güneşin Kızları Kazandı
En Yakışan Çift (Selin & Ali) Adaylık
2016 23.İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri En Başarılı Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı
2.Türkiye Gençlik Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı
7.KTÜ Medya Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu Kazandı
7.İMK Sosyal Medya Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Aşk Laftan Anlamaz Adaylık
2017 1.Müzikonair Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Adaylık
8.KTÜ Medya Ödülleri En Beğenilen Dizi Çifti (Hayat & Murat) Adaylık
Yeditepe Üniversitesi 5.Dilek Ödülleri En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Kazandı
1.Türkiye Çocuk Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Adaylık
2.Türkiye Gençlik Ödulleri En İyi Kadin Dizi Oyuncusu Kazandı
İstanbul Moda Rehberi Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Kazandı
44.Pantene Altın Kelebek Ödülleri En İyi Kadın Komedi romantik Oyuncusu Kazandı