Olay, saat 20.30 sıralarında Köroğlu Mahallesi Kundakçıoğlu Sokak'ta cereyan etti. Bartın'da ikamet eden Recai B. ile imam nikah yaparak birlikte yaşayan ve bu beraberlikten bir çocukları olan Sevgi Ö., bir süre önce yaşadığı şiddet nedeniyle çocuğu ile birlikte Bolu'daki ailesinin yanına gitti. Genç kadın, nikahsız eşinin geri dönmesi için yaptığı çağrılara olumlu cevap vermedi. Bunun üzerine Bolu'ya giden Recai B., nikahsız eşini otomobiliyle takip edip yanına yaklaştığı Sevgi Ö.'nün arkasından pompalı tüfekle 3 el ateş etti.

 


Ölümden Döndü!

Saldırı sırasında tüfekten çıkan saçmalar, Sevgi Ö.'nün birkaç metre arkasındaki ağaca isabet etti. Genç kadın şans eseri ölümden dönerken, Recai B. ise olay yerinden kaçtı. Saldırı nedeniyle korku ve panik yaşayan Sevgi Ö.'ye çevredeki vatandaşlarda yardımına koştu. Şikayet üzerine olay yerinde polis ekipleri sevk edildi. Sevgi Ö., yaşadıklarını polise anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Genç kadın, olay yerinde boş kovanlarına da uzun süre baktı.
Sevgi Ö., imam nikahlı eşi Recai B.'yi arayarak teslim olması için ikna etmeye çaba gösterdi. Sevgi Ö.; "Bak senin ölmen de benim ölmem de çocuğumuzun yararına olmaz. Zararına olur. Gel konuşalım. Ben de sana güvenmiyorum ama yapacak bir şey yok. İdare edeceğiz. Oturacağız, konuşacağız. Sen ne yapmak istiyorsun. Öldürmek istiyorsan öldür. Ne yapmak istiyorsun. Beni bu şekilde kazanamazsın. Gel konuşalım diyorum." ifadelerini kullandı.
Olayla iligi çalışma başlatan güvenlik güçleri, kısa sürede şüpheli Recai B.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla iligili soruşturma sürdürülüyor.